welly

dags for ett inlagg, kanske.
ja, nu ha vi vart har i lite mer an en vecka,jag ska beratta i korta drag vad vi vart med om.

lat se.
forsta kvallen i auckland gick vi ut pa en backpacker bar, riktigt rolig kvall.
sen hangde vi utanfor auckland hos en dave, som vi bodde hos. ratt dott dar ute, sa han hooka upp oss med hans kompis som bor ute i bushen, typ en halvtimme fran auckland. vad fan, tankte vi, ska vi va anda haaar ute?
men det visade sig vara ett bra beslut, vi hade askul. at god mat, drack massa ol, spelade olspelet, skaffade pojkvanner, var pa trekking- hur vackert som helst!, prova kitesurfa, osv osv.
drog oss fran auckland i tisdags, vi hyrde bil, som vi har dopt till pitten. den rullar bra, och vi anpassar oss ratt bra till trafiken. ingen krock an sa lange, men det ar lite skumt att kora pa fel sida av vagen, men det gar fin fint!
akta iaf till napier, bodde hos ett hang amerikanska killar som tog oss till en jattefin strand dar vi vackte var hy till liv genom att fritera den. inte mkt solkram har inte. sa nu har vi borjat fa en scyhsst branna.
efter napier drog vi oss vidare mot palmerston north, tror jag det heter. dar bodde vi hos en emma kanner. igar akte vi till wellington, vart vi ar nu. bodde hos en kille som pluggat i sverige i 6 manader. korde standarden- olspelet. vilken partyhojare, alla alskar det! sen gick vi ut, hade askul. traffade tva svenskar, och gud vad skont det var med en paminnelse om hur trakiga svenskar ar. jag ar sa glad att vi bara hanger med massa nya zeelandare o inte massa backpackers. naval, idag ska vi ta farjan over till picton. tar typ ter timmar och kostar over tusen spann. svindyrt. tror det ar pitten som hojer priset!! dar ska vi iaf gora massa roliga saker, hoppa bungy, fallskarm, rida, trekka, simma med delfiner. you name it.

vi har iaf hur kul som helst!
adios.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback