packa pappas kappsäck

herre jissanes, det här är mitt andra inlägg denna veckan. felet, om man ser det som ett fel, är hede. jag har för mycket ledig tid. även fast jag egentligen har tusen saker att göra, har jag för mycket tid. hede har den effekten.

skulle egentligen ha åkt till london i helgen, men grabbarna grus hade visst andra planer, så jag och elin tar vårt pick och pack och åker till nått varmare ställe.. strand, party och heta killar är vad som står på schemat.
och apropå packning. ni som känner mig vet att jag suger på att packa. (förra gången jag och elin åkte till london var vi dock enastående, men det är en annan historia..)
eftersom det finns så lite att göra här har jag redan börjat packa, vilket jag annars inte gör föränn dagen innan. jag gillar att dra ut på det så länge som möjligt, för då, när jag väl packar, vet jag att det inte är länge kvar tills jag ska åka.
anyhow. kläder är egentligen inte ett så stort problem.. men skorna. vilka skor ska jag ta med mig? efter många om och men har jag iaf kommit fram till att två par flipflops behövs, och sen nio par skor som jag kan gå ut i.. hmm..
kanske att jag vill byta skor efter middagen? och jag får ju faktiskt ha med mig 20kg, så varför inte utnyttja det.

annars har jag inte hunnit med så mycket med. jag har varit ute och gått och sprungit varje dag. om inte en, så två gånger. ska egentligen ha fixat cv och skickat iväg typ 10 jobbansökningar, men det har jag skjutit upp så det står härliga till. tänkte kanske göra det imorgon.. eftersom nästan all packning är klar så har jag ju inget att göra. har till och med rensat necessär, sminkväska och handväska.. ska på massage, men det tar tyvär inte upp hela dagen.

åker till ösd onsdag morgon tror jag, har lite saker jag måste inhandla innan avfärd. sen på torsdag morgon kl. 06.35 åker vi till arlanda, sen får vi se vart det bär av. spännande.

adios.

efterlängtad..

har hört att det visst är behov för en uppdatering. och ja, jag håller med- det är på sin plats.

senaste nytt.

- hemkommen från tönsberg. känns skönt, men ändå inte, för nu betyder det att jag är arbetslös. eller mellan två arbeten, som jag gillar att uttrycka det..
- yran har börjat, pågått och avslutats. som vanligt känns livet smått tungt när yran är slut. i år hade jag sagt till mig själv att fick fick skjuta upp mitt liv till efter yran. det är efter yran nu.. jag har ångest. jag måste ta tag i mitt liv. gjorde det lite idag, kollade efter jobb.
- hmm, just det, har börjat mitt nya, mer hälsosamma liv, här i hede. sista veckorna i tönsberg var inte bra för mig, då dom till stor del bestog av mcd och inte ett uns av vad man kan kalla träning.
jag lever numera på knäckebröd, hälsosamma middagar, frukt mellan dom "riktiga målen", och promenad med hundarna varje dag. tur att hede är så jävla tråkigt.
- det är kanske det som hänt dom senaste två veckorna.

har man ett händelserikt liv så har man?! öh..

ska bil spännande att se vart man hamnar någonstans, men har inga förhoppningar på att ta mig iväg nästa vecka. så jag ser fram emot nästa vecka. maria åker till barcelona en vecka, så jag hoppas på äventyr av nått slag, med bullen. borde inte vara problem, är alltid ett äventyr med den damen.. bullenabstinens är vad jag har nu!

längtar efter en karl också.. en särskild, han som får det att pirra lite i magen, och som tar upp mina tankar, och drömmar för den delen, mesta tiden.


ciao.