alla mina kärlekar

åh, när det är sommar blir jag mer kär än vanligt, i typ allt av manligt kön.

 
ja, det är några av mina män jag drömmer om. varför ha bara en när man kan ha hur många som helst?



Utställningsobjekt!

Yes, nästa helg åker ju jag o elin till london för att säga hej till sydafrikanerna. det ska sannerligen bli ett nöje.
verkar som att vi ska få agera utställningsobjekt också, på beachparty, bbq- fest, och ja, säkert massa andra saker. så är ni i närheten, kom o ta en titt vett ja. de e gratis.

annars är det lite att göra på korvfronten vilket innebär mindre jobb för oss stackare, och det i sig resulterar i less money, vilket ju suger.
men idag kan jag ju berätta att vi nog slog nått slags rekord. jag och mina två kompanjoner körde ett häng korv på 18 minuter. i know, det säger er inte ett piss, men vi brukar göra det på ca. 30 minuter. men idag var det gasen i botten!

men värmen börjar komma tillbaka iaf, o apropå komma tillbaka så kommer ullisgullis hem om en vecka, tror jag. iaf så ska vi på bursdagskalas hos henne om två veckor, vilket ska bli helfestligt!

i helgen som var tog vi vårt pick o pack till oslo, där vi mötte upp emelie och emma. kärt återseende. och i oslo är det inga lugna bullar. fest fredag med utgång, fest lördag med husfest, vilket var ungefär hur nice som helst!

imorrn är det eurovision song contest. jag håller tummarna för charlotte. hade inte hon kommit med hade jag inte tittat på det. vet ni förresten att i år är det första gången alla nordens länder e med i finalen sen 2000, eller om det var 2002. bra jobbat!
sen blir det utgång, what else?

adjööö.

image246

teknik for life.

men ojoj, nu har jag panikpackat inför osloresan imorrn. puh, jag har garanterat glömt ungefär hälften av vad jag ska ha med mig.
bad news på väderfronten också, risk för snöblandat regn. SAY WHAT? vart kom det ifrån? ska sommaren springa ifrån oss nu när den i samma fart som en bröllopsmarsch kommit hit? jag håller tummarna för mer än 5+, ingen snö, inget regn. då är jag nöjd.

imorn är det kärt återseende med emelie darling, nalu babe, ida gullet, erik och tobbe. ojoj.
vad vi ska rocka loss med norskarna, fira in det nya året, tänkte jag nu, men jag menar fira norskarna, och be till gudarna att dom (och vi svenskar för den delen) blir bättre på engelska, så jag kan sluta mucka med oskyldiga stackare när jag får cp- fyllor.

hmm... just ja, breaking news, dock inte positiva, på mobilfronten.
jag har fått en ny lånetelefon, för den jag hade gick inte att ladda. så nu har jag gått från stenåldersmotorola årgång 90 eller nått, till flashig nokia årgång 2004 iaf, och nu back till en från förra århundradet- en nokia, säg år 96?
det suger, jag var nära att börja gråta.
min telefon får jag nog nästa vecka. hon har ringt och bråkat på dom, och sagt att om dom fortfarande väntar på en ny del får dom faktiskt skicka en ny. så jag håller tummarna för att jag får en sprillans ny (det tycker jag att jag är värd), och det på måndag, eller senast tisdag.
sen är det bara att hoppas att den inte har en förbannelse vilande över sig. jag ska döpa den. det borde funka. det brukar funka! att jag inte tänkt på det innan, det är skamligt.

näe, nu ska jag kanske kojsa, jag förbereder min inför 7 timmars jobb, sen ska vi återigen göra oslo osäkert. ah, det kommer bli härligt!

ciao.

sommar o sol o vi har kort tajt kjol

hola, gott folk!
det är med stor glädje jag meddelar att sommaren har anlänt till tönsberg.
förra veckan var underbar, med sol, beach, fest, krabbfiskning och volley/fotboll- spelning. just nu älskar jag tönsberg.

idag har varit en kort vecka, i måndags var vi ledig eftersom det var pingstnånting.. spelar inte så stor roll vad det var, vi var ledig iaf!

på lördag är det ju norges nationaldag, så på fredag efter jobbet packar vi bettsy full och drar till oslo. emelie och emma kommer, ska bli toppen om nått att träffa dom!

min telefon har jag också goda nyheter om, den är snart klar. och jag behöver inte betala ett öre! plus att jag fått en ny lånetelefon nu, som faktiskt inte piper så fort man rör den, och som e lite mer hightech än den förra. tack gud, för det!

hmm.. annars har jag inte så mycket annat att berätta just nu tror jag. förutom att jag verkligen älskar människor jag umgås med här. ojoj, skönare får man leta efter!


still going slow

kan börja med att berätta att jag fortfarande är smått bitter.
min telefon har jag inte fått tillbaka än, och jag har fortfarande mongotelefonen som retar gallfeber på maria och elin. den för bara ett jäkla oväsen, men jag börjar vänja mig, vilket dock inte betyder att jag inte saknar min gamla (nya) telefon. för det gör jag, verkligen.

min plånbok försvann igår. kunde verkligen inte hitta den. så idag letade jag som en tok, utan resultat dock, tills jag skulle ta på mig mina mysbyxor, och vips, där låg den inkilad i sängen, vad den nu gjorde där.. för så vitt jag vet har den ingen inbyggd vibrator!?!

hmm.. jag har blivit förkyld. ännu en sak att vara bitter över.

jag har slutat vara hoppfull/förtränga sanningen/naiv och insett att don juan inte kommer nästa helg. mitt kommande frieri får bli en annan månad, ett annat år, eller ett annat liv, vad vet jag? ett som är säkert är att det inte blir nästa helg, för nu har jag verkligen insett att dom inte kommer packa ner karln i resväskan. smart tjej de här!
anyhow så är leighmaskin och shawnbanan varmt välkomna.

det var väl ungefär det jag hade att vara bitter över, och det är mer än tillräckligt, tycker jag.
frågan är när det vänder, så lyckan kommer och lyser mig i fejjan?

nu är det natten som kallar. imorrn ska jag på sjukhuset, sen ska jag gå till jobbet. puh.

adios.

sug min balle

situation: jag är en fattig, kärlekslös, och blek tjockis.
lösning: jobba mer, åk till london, brun utan sola, och träna mer/äta mindre.

ingenting går rätt just nu, o d gör mig minst sagt upprörd.
inte ens en vettig telefon har jag, för varenda telefon jag har tycks det vila en förbannelse över.

bitter, butter, mutter.

första maj

gårdagen fick stå för årets första grillning. på menyn fanns korv, en given favorit- jag har fått korv-mani, kött och massa grönsaker. god mat, god dricka och trevligt sällskap. bilder kommer.

sen kom lars, kalle o angelica och festen var igång. sen bar det iväg mot krogen.
brygga stog på schemat, o där hade vi faktiskt riktigt kul! inte så mycket folk, men desto mer dans.
jag o elin skulle sjunga kareoke, men hann aldrig, vilket kanske var lika bra, haha. alla som känner oss vet ju att våra stämmor kanske inte är dom fagraste, haha.

idag har vi vart ledig, sovit i princip hela dagen.
imorrn är det jobb, sen helg. snacka om att man blir dagvill när man e ledig såhär mitt i veckan. men det känns skönt att ha hela helgen framför sig.
helgen verkar bli lugn, eventuellt vårt första biobesök i tönsberg imorrn.

annars vill jag, verkligen vill, att det blir som det ska om två veckor. vi ska ju gifta oss!!