Pesto

Vi har en mus inne hos oss! Pesto heter den! D är jag och Emma som har döpt den..

Mamma och Mia kom hit i torsdags. Var riktigt skönt att träffa dom, men synd att d inte finns så mkt att göra här. Men bara att ha dom här gjorde mycket!
Emelie åkte hem i fredags. Trist, men vi ses ju snart igen!

Var fest hos Urban också i lördags. Ska sammanfatta den lite kort, kanske;
- Jag och Emma ägde vardagsrumsgolvet, som kvällen till ära omvandlades till dansgolv!
- Vin i tillbringare och Baccardi Razz (aka Razze) och Sprite i pet- flaska.
- Salmar-dans med Johan, as usuall!
- Mina och Emmas fina teckenspråk och läten. Schlup, badaboom. Ssvuuu, boom, flyger med händerna. Ja, d är bara vi som har kul åt d, men om andra skulle veta vad vi menar skulle ni också skratta!
- Jag och Emma, arga som bin.
- Drog en jävla vurpa med Mårten!
- Hoppade in i fel taxi, som åkte åt fel håll, med helt fel personer.
- Väntan på taxi, som vanligt. Att d ska ta sån tid!
- Somnade på soffan, innan jag ens hunnit blunda, typ.

Vaknade med ett par elefanter som sprang runt i huvudet.
Fördrev dagen med att försöka fylla i luckorna och återminnas alla störda saker vi gjorde!

Måndagen var riktigt spännande. Haha, min och Johans överenskommelse höll vi allt fast vid. Möte i slussen, klockan tre.
Och imorrn ska jag och Peter ha soff- session.
Herregud, d är inte lätt att ha så många bollar i luften!
Idag ska vi bli bjuden på middag av Krille. Han ska åka hem imorgon, så han ska bjuda oss på middag. Egentligen borde d väl vara tvärt om, men inte här inte. Här är allt omvänt.
D är en knasig situation man befinner sig i.

Jag börjar få ångest över att åka hem. Imorgon är d två veckor kvar. Galet. Egentligen borde d väl kännas skönt, men d gör d sannerligen inte. Har inte alls lust att lämna d här nu.
Här har jag ju mer än vad jag har hemma. Här har jag d jag har hemma, plus ett jobb.. D har jag inte hemma..
Får väl se hur d känns att komma hem. D löser sig nog!

Kaffe utan socker är som kärlek utan kyssar..

Tekniker, tekniker!

Haha, d va suveränt i torsdags. Jag tqappade tången som man rippar ben med i rännan, haha. D är väl inte d bästa man kan göra, men d är lätt hänt. Tur nog så stog Ronny precis bakom mig, så han sa i sin walkie-talkie "Tekniker, tång i rännan, tång i rännan.." Suveränt!
Synd att d inte var fredag, för då hade d blivit veckans fredagsnöje, men d löste sig ändå, genom att d blev översvämmning i rännan. Haha, jävlar va d flöt runt mycket vatten!!

Senaste nytt:
En transvestit har börjat jobba på Salmar! D är ju klockrent! Ska bli riktigt spännande vill jag lova. Hoppas på mkt övertid i veckan, för han/hon/det jobbar kvällsskiftet!

Helgen i korta drag då..
I fredags hade vi husmöte efter jobbet.  Där kom vi fram till att vi skulle grilla och ha d mysigt.
Så vi åkte o köpte grillkol o grejjer, sen så efter vi vart hemma ett par timmar tänder Patrik på grillen. Så går vi ut allihopa, i varma kläder, grillar korv, tar en öl, lyssnar på musik och har d gött!
Var hur mysigt som helst!
D är inte ofta man får för sig att grilla i November, men d finns en första gång för allt!

I lördags så bar d av till Hitra, vi hade bestämt att vi skulle bowla allihopa. Så vi for, gick in på Cubus. Köpte en jättefin tröja, sen bowlade vi och fikade.
Var även in på vinmonopolet och köpte vin. D var riktigt spännande att få köpa d själv :D
Sen gick vi på affären och handlade. Vi åt tacos tillsammans allihopa som var hemma. Var hur gött som helst, och riktigt riktigt roligt!
Så mycket som jag skrattade igår har jag inte skrattat på länge. Det  var riktigt skönt att för en gångs skull skratta non-stop och bara släppa allt annat! Gud vad mycket sattyg vi hittade på!
Var ju egentligen inte tänkt att vi skulle festa, men här hittar man alltid en anledning till att festa. Gårdagens anledning var att vi var uttråkad, så då var d bar att köra igång! Haha. Vilket liv man lever här alltså! Helt sanslöst.
Körde high five med pitabröd, drog bort brädor från sängarna (riktigt roligt), Skepp o Hoj, tupplur på toan. Tjockis och Buskis in action, då är d inte nådigt!!

Nästa helg kommer mamma och Mia hit! Åh, jag är så glad!!!!!
Ska bli så himla skönt att få träffa dom. Och Maria, henne har jag ju inte träffat på vad känns som en evighet! Vi har en hel del att prata om skulle jag tro!

Nu ska jag in till tjejerna, kolla läget. Sen ska nog jag och Emelie tvätta bilen.

JUST JA!
Jag fiskade ju idag! Var ju helt suveränt kul! Fick upp en torsk på 40 cm. Riktigt stolt blev jag, med all rätt om jag får säga d själv :) D va hur kul som helst!
Tänk att man kan glömma bort hur kul d är att fiska! Fast d blev lite sorgligt, jag var tvungen att döda en liten fisk, stackarn hade bitit kroken rätt genom ögat, så när jag skulle dra ut kroken hängde hela hjärnan med.. Huvva.

Näe, CIAO for now.






Tjingtjongbillabong

Här sitter man i kontoret då. Har lånat Dannes dator. Så jag och Emma sitter och filosoferar om allt möjligt. Eller ja, mest bara ett par få saker ;)
Våra planer är ju suveräna!
Vi har dessutom lekt detektiver. D var ju hur bra som helst!

Snart är d fredag igen. Gött!
Dagarna går så fort, vart tar dom vägen? Fast jag klagar inte, d är gött att d snart är helg. Och denna helgen lutar pt bowling på Hitra och fest, efter som att d är Emelies sista helg här.
Alltid hittar man någon anledning att festa :P

Imorgon åker Tompa och August hem. Ska bli trist. Och vi är så snälla så vi har köpt lite färdgodis åt dom. Och skrivit ett litet brev.
Vad blir Gurvikdal i alla sin glans, när Tompa och August är någon annanstans.
Har lagt d på Tompas kudde. Dom blir nog glad.
Men Petter och Stoffe är kvar iallafall!

Annars då. Har fått nys om att Mia kommer hem nästa vecka. Åh, längtar efter att få prata och skratta med henne. Vara systrarna Störd/Snygg, precis som d ska vara!

Har en date med Peter från Skåne i helgen. Jag ska lära han att blåsa bubblor och busvissla. Haha, så jag måste köpa hubba bubba.
Så har jag ett par timmar att prata skånska också. Och nöta ut hans namn mer än vad jag redan gör :P
Vad gör du, Peter? Hur är d, Peter? Vad ska vi göra, Peter? Men sluta nu, Peter!

Snart är d sovtime också. Ska bli så skönt. Imorrn lär d bli övertid, men idag var vi i Sistranda och var på banken och åt kakor. Yummie!

Åhh, vad jag längtar till den dagen då jag får gå ut genom Salmars dörrar för sista gången. Den dagen ska jag hitta på så mkt sattyg jag kan, som jag inte pallar göra nu. Mohahaha. Måste komma på ett smidigt sätt att få Emma att spy på dyptrekkern också. Då kommer d bli stopp i produktionen i några timmar. Klockrent!

Näe, nu ska jag läsa tjockisens blogg. Sen ska jag lägga mig, drömma sött som bara den, och sen vakna, jobba, sova igen, jobba igen, sen är HELG!

CIAO.

Ten things..

Ida: Ska du till Barca øver nyår? Jag ska iaf dit :) Vi kanske kan åka samtidigt?

Och nu till nått helt annat!

Ten things I hate about Salmar:
1. Lax
2. Alla sura jævla norska tanter
3. Linjen
4. Lyfta lådor
5. Tvætta hænderna
6. Dubbelmoralen
7. Att frysa
8. Att dom inte har någon koll på någonting
9. Att d ær øvertid nær man verkligen inte orkar
10. Att d inte ska komma sju nya svenskar på måndag, utan massa andra (Salmar ær internationellt vetni!)

Men så finns d några saker jag gillar också:
1. Rasterna
2. Våfflorna med sylt (fast synd att hela våffelgrejjen har tappat tjusningen, før att man har førætit sig av dom)
3. Att Espen tar upp 3 parkeringsplatser før att han vill visa upp sin nya bil. Med all rætt, dock!
4. Dom svenska mænniskorna. (Dom flesta iaf)
5. Att få brev hit
6. Nær maskinerna går sønder!
7. Fredagsnøjen (typ øversvæmmning i rænnorna, nær linjen stannar, så alla måste dra i rullbandet osv.)

Jag skulle kunna slå någon riktigt hårt och længe før att, bara i en dag, slippa frysa. Kænns som d var evigheter sen man inte frøs.
Men på måndag ska vi få ett nytt element av Roger tror jag. GØTT!

Å ikvæll ær d fest. Før emelie som fyller år imorrn, o før Annica som fyller år på måndag, och før Tompa och August som åker på torsdag. Ska bli riktigt trist att dom åker..
Men d ska bli riktigt kul med fest! Åh, uppdrag granskning. Jag, tjockisen och husbanden.

Idag har jag och Tjockisen (Emma) bakat kladdkaka medan Emelie och linnea var i Sistranda. Bakade lite åt killarna också, eftersom d var dær inne vi bakade, och dra mig baklænges vad god den blev!

Den hær veckan har vart en riktig filmvecka. Vi har kollat på Ice Age två. Fast først kollade vi på ettan, men den har vi ju sett førut. Så d ær standard nu, fraser ur dom filmerna. "Vilka vackra øgon du har"..
Just ja, kan ju berætta också att vi lyssnar på Spice Girls varje dag nær vi åker till Jobbet!

Annars då.. Dødligt less på all jævla lax. Vill aldrig mer æta dom dær fiskarna, æn mindre ta i dom. Btw, så har jag fått reda på att dom ær kannibaler. Alla fiskrester som blir øver mals ner till fiskpulver, som dom matar dom levande fiskarna med. Så dom æter alltså sina kompisar. Riktigt æckligt. Så om jag var ni skulle jag inte vilja æta ICA'S laxfileer..

Imorrn ska vi ta oss i kragen och stæda också. Ser ganska risigt ut hemma hos oss nu, massa damm, ænnu mer hår, och en jækla massa smulor øverallt och ingenstans.
Plus att mjølken kokade øver idag, så d ær mjølk nedanfør spisen.
Haha, d va ju klockrent. Jag går på toa, læser nått skitspænnande i tidningen, dom andra tre ær ute och røker, och vips, så har mjølken kokat øver. OJ DÅ!

Næe, nu ska jag gøra nått vettigt. Typ sminka mig. Før d ær ju lørdag!
Imorrn ska vi på bio också. United 93. Ska bli gøtt. Skojsøndag i sistranda!


CIAO.

Mary, you made my day!

Jaha, då sitter man hær vid datorn igen.
Ingen øvertid idag, skønt som bara den!
Idag fick jag min førsta løn också :D GØTT!

Ska væl kanske berætta lite om lørdagen då..
Var kul som bara den. SKulle på førfest hos Challe o massa folk, sen skulle vi på hotellet. Men ja, som vanligt så kommer man inte så långt som man tænkt, alltså tog vi oss aldrig till hotellet.
Men hade en grymt kul kvæll.. haha, Linnea chockar en med diverse nyheter, och ja, man kan inte gøra annat æn att småle :)
Fick æven gå halva vægen hem typ. Jækla taxihelvete.
Jag och Tjockisen (emma) hade iaf en kul efterfest :P


Och vips så va d ju tisdag igen.
Så nu ær d back to work.. Dagarna går lika fort som vanligt, skønt nog. Snart ær d ju helg, och då ær d fest igen, før Emelie fyller år på Søndag.

Maria ringde idag. Ljuva syster!
Var så gøtt att høra henne. D gjorde min dag!
Plus d jag o Emma kom på. N trippel K. Haha. bara vi som fattar :P

Ja, ska kolla flygbiljetter nu också, till Barca. Vore riktigt kul att fira nyår dær! :)

Næe, nu ska jag høra med Stoffe om han vet nån schysst sida med billiga biljetter!!! Yeah!

CIAO.

Fadder(ittan)

Dagarna går så tokigt fort, man blir dagvill så d bara knakar om d!
Kænns som att d var igår d var måndag, men vips så ær d helg och sovmorgon som gæller!
Fast d ær ju inte så underligt att tiden går fort, jag och Jenni har ju så mkt att se fram emot på veckorna. I onsdags tillexempel hade vi våran drømdejt med Espen, vi kollade på Ice Age två.
Måste ju føklara då, før alla som inte fattar min och jennis humor (typ ingen), att d faktiskt ær en fantasidejt. Vi har så tråkigt nær vi står på linjen så vi hittar på saker vi ska gøra, før att dagarna ska gå fortare :P
Och d funkar, tro d eller ej!

Ja, i veckan så har jag ju varit fadder då, åt Rebbecka.
Har væl gått bra, men ja.. Hon har fått stå på linjen rætt mkt, vilket inte ær någon højdare. Fast nær Linnea (som jag btw byter av) har gjort nått roligt har hon fått byta av henne, så har jag stællt mig på linjen. D kænns som att jag har stått på linjen hela veckan. men idag stog jag dær hela dagen, førutom en timme och tjugo minuter. D ær d drygaste jag vart med om!
Iaf så får man egentligen inte vara fadder førænn man jobbat før 1-2 år, så d måste verkligen ha blivit knas i huvudet på Unni nær hon satte Rebbecka med mig.

Har jobbat øvertid tre kvællar i rad nu. Ær helt slut i kroppen, och ær i desperat behov av en vælførtjænad massage. Måste bara luska ut vem jag ska lyckas få den av.
Var iaf helt skakis i benen igår. Och så har jag lyft lådor knasigt, så jag har ont i sidan. Och mina føtter ær trøtt som bara den. Min tummuskel har också blivit jættestor!


Vad hænder i helgen då?

Imorgon ska vi væl festa, ær d tænkt.. Vart vet vi inte riktigt, men ær tydligen något på hotellet. Så vi drar nog dit. Haha, skulle vara kul att se Peter lite dragen :P

Med tanke på hur kul vi har nær vi e nykter så lær vi ju dø av skratt om vi ær lite rund om føtterna :P
Ikvæll ska vi bara mysa, kolla på film och ta d lugnt!


Sen ær d søndag och måndag och back to work!
Hoppas på att næsta vecka går lika fort, men d gør d nog!
Før næsta helg ær d tydligen dans på bygdegården, tror jag, och dit ska vi o røja! Dansa lite med Kjell- Atle kanske :D

Nyår i Barcelona?


Næe, nu ska jag skicka en ansøkan till en mænniska i Oslo.

CIAO.