be seeing you

jaha, då är påsken snart över, och tur är väl det! jag har ätit något i princip konstant sen i onsdags då vi satte oss i bilen för att åka hem, vilket resulterat i minst två kilos påökning på min så välsvarvade kropp (?).
det känns som så iaf, så dom närmsta tre månaderna ska bli som en hälsoresa för mig, annars är beach 2008 bara att glömma o drömma.

idag var jag till bårhuset och sa hejdå till mormor. det var sorgligt, men skönt att se. nu har jag förstått, och jag känner mig aningen lugnare.


imorrn bär det av igen, back to buisness, eller nått liknande. en sju- åtta timmars tripp med ett magnifikt sällskap i form av mia, bullen och herr iller. antagligen kommer jag ha skrattat bort ungefär ett kilo när vi e framme. det är vad jag hoppas på iallafall.

ikväll får ni inte missa parlamentet. sveriges nya älskling is on air, och jag kommer skratta även om skämten inte är bra, för han är så jäkla adorable.
björn gustavsson, charmig som få.


visar sig att det inte är nått parlamentet. istället har bingolotto- guldkväll tagit över kanal 4 och jag förbannar dom.
djävulen bär prada får stå för underhållningen ikväll istället.

oh yes, har glömt det.. har drömt om anna ekberg nu två nätter på typ en vecka. kul!

underbara älskade

halv sex imorse ringde mamma och sa att mormor hade dött. fina, fina mormor..
det gör ont i hjärtat, minst sagt. och då har jag ändå inte förstått det än...

tårtkalas

klockan är nu 03.08, och ni kanske undrar vad jag gör uppe nu?
det ska jag tala om för er, minsann. jobbade övertid till 02.00, jag trodde jag skulle dö. jag var så trött, o jag håller på att bli förkyld, tror jag (lagom till påsk, jaho, inge fiske för mig, verkligen jättesynd..).
lägger in lite bilder från helgen, men orkar inte dela med mig just nu. ni får gott vänta, men ni vet vad man säger- den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.

hade iaf avskedsfest för gullis, johan och mackan.
så trist att dom drar, men vad göra liksom? johan kommer iaf tillbaka, o förhoppningsvis gullis också. hon kan väl inte bara låta hennes lover komma tillbaka utan henne? näe, den planen gillar jag inte.
anyhow. jag o mia hade bakat en jättefin tårta till sigge, eftersom han fyller år om en vecka, men då är vi inte här.
jag smakade den aldrig, för jag gillar inte riktigt hembakade tårtor, om inte bottnarna e gjorda själv, vilket jag kan garantera att dom inte var- därav äckelheten som tydligt framgick.
sigge var lite diskret och sa "problemet är att den var lite torr, men den var god ändå..", medans henke körde en taktik, även kallad ärlighet, och sa "den va fan inte skitgod asså..".
att tårtan senare på kvällen låg utspridd över hela lägenheten är väl också ett gott tecken på att det kanske inte var den mest välsmakade tårtan. men fin var den!

förfesten var upp o ner, dom roliga människorna drog för att tråkiga kom, osv, bla bla bla. slutade med att vi gick på krogen iaf. av någon underlig anledning visar det sig att jag inte får köpa alkohol "för att du är tyvär för full.."
haha, det var helgens alltså, full kanske jag var, men inte så full. han får köpa lite bättra judgement den där bartendern, tror jag.
jag kunde ju stå och gå, liksom. måhända att det vinglade till ibland, och det faktum att jag ramlade (snarare flög) rakt framför vakten när jag skulle gå har jag redan förträngt.

nåväl. på onsdag har jag tagit ledigt, jag hoppas jag får ledigt men det borde inte vara några pb's överhuvudtaget.
då fer mö hem, och sen ösd på torsdag.

efter påsk börjar vi på pölsemakeriet igen, fast bullens skift. äntligen blir vi samlad trupp igen, men jag kan inte påstå att jag är överförtjust. jag trivs som fisken i vattnet på nya pris, men ikke sa nikke, där ska jag tydligen inte vara. vi har iaf jobb fram till augusti, och det är alltid en fördel. nu ska pengarna håvas in.

oh my, jag har ju glömt att berätta. jag höll på att bränna ner lägenheten igår.
var lite sulten och skulle värma en baguette i micron. på med crisp i typ två minuter, men nejnejnej, det börjar brinna i ugnhelvetet och röken far åt alla håll o kanter. upp med microdörren och ut kommer ännu mer rök.
upp med balkongdörren, för fan om brandlarmet går. tanken på att behöva visa brandmännen och alla mina grannar den lilla kolsvarta baguetten gjorde mig inte direkt överförtjust.
tack och lov höll sig pipen borta, men lukten var inte nådig. huh, bränd baguette är inte att leka med.
men vi lever fortfarande. än var det inte dags att dö.


godnatt, adjö, ciao.

du och jag döden.

idag fick jag höra en tråkig nyhet.
linus tog självmord inatt, och jag kan för allt i världen inte förstå det. han är borta. borta, borta, borta. jag kommer aldrig mer träffa människan som jag gått i samma klass som i åtta år, han som jag skrattat och gråtit med, han som jag körde bil med för första gången..
det är overkligt. visst, döden kommer drabba oss alla, men vad var det som fick honom att hata livet så mycket att han var tvungen att göra slut på det?
det dyker upp så många frågor. det är så tragiskt, han hade verkligen hela livet framför sig. hur kan det komma sig att han var så olycklig att han var tvungen att ta livet av sig, när jag är lycklig, lever livet, och är mer rädd för döden än något annat i hela världen?
jag vet att vi är många som tänker på honom idag. jag tänker på hans familj, var inte förlusten av ett  barn tillräckligt?



nightmare

inatt drömde jag en mardöm, johan hade kommit tillbaka..
det var skönt att vakna!


puss i pannan

åh ja, måndagen är avklarad, blev 13 timmar idag, cash cash cash till madame revelj! me likie.
imorrn är vi egentligen ledig, men d fick vi inte, så imorrn är det jobb igen. puh.

igår blev det en skön söndagspromenad med gullis, sen sushi och film hemma hos turturduvorna.
ullis bjöd på lite kvällsfika o te. kärlekste. hon sa att det garanterade kärlek. det återstår att se.
behöver egentligen inte kärlek så mycket som närhet. handtag, famntag, klapp och kyss, det skulle räcka långt.
en värmande hand att hålla och en puss i pannan.

image240

läste i en blogg att man ska beröras kärleksfullt 10 gånger under en dag för att må bra. jag fick en kram av elin idag. 1 kärleksfull beröring.
är det egentligen underligt att jag längtar närhet?

huh, inatt har jag sovit ca. 3 timmar. jag kunde i soma, o när jag väl somnade drömde jag konstiga saker som gjorde att jag trodde att jag var vaken, vilket ledde till att jag bara låg o halvsov o vaknade ca. 10 ggr i timmen.
tröttsamt, minst sagt.
drömde om chickybits, som blev till murmeldjur, som vaktades för livet av oss i drömmen. oh my gosh, vart kommer allt ifrån?

nu äter jag lyxmiddag på hög nivå- nudlar. mmmmm, kanske inte så gott. men det är ok. det går fort, och jag orkar bara med det som går fort just nu.
sen blir det en snabbdusch, och förhoppningsvis snabb- somning.

adjö.

vita helger...

helgen som var en vit helg... ja, det var tanken.
fredagen blev en toppen kvällen med alldeles förträffligt sällskap och en sväng på maschinisten.
vita helger tycks inte ta på mig o bullen..

i lördags kom elins familj, jättekul att träffa dem igen, o kul att ida o erik följde med.
dom drog en sväng på stan, o så även vi med ullisgullis.
hem hem hem, så ska det låta, hejdå till familjen christensson/lind, sen drog mia fram saxen för att uppdatera ullis svais.. o blev hon inte snygg så säg? en riktigt hottiehottie med lugg o allt. "lily allen"!



jaaha, sen var det dags för bowling..
shit alltså, började bra, men sen gick det upp o ner, upp o ner, tills det på slutet bara gick neeeeeråt. jag blir så arg. men det var trevligt, den här lördagen var typ den längsta i hela mitt liv, och det kändes som det var söndag, men se det var det inte, så man skulle kunna säga att jag har en dag tillgodo, och det är idag. men det sabbade jag totalt med att sova till 13.24. hoppade upp och vips så var ångesten ett faktum för att jag sovit bort typ hela dagen.
tanken var att kliva upp typ 9 för att få ännu en lång dag, men njae, lite svårt när man inte har en väckarklocka.
vf24.


vad dagen har att bjuda på idag har jag no clue about. nått kul, förhoppningsvis. tror ett möte med ullis är set.
jag vill ha kaka, glass, bullar, cola, godis och ett uns kärlek.
good luck, ha!

för övrigt så har jag officiellt varit utan telefon i två veckor nu, det känns förjäkligt. jag saknar den lilla plutten. tror jag går på claes ohlson i veckan o köper en billig kloss.

ps. den här veckan ska jag börja träna igen! spännande va..

toodles.

inatt jag drömde

jag bara sover o sover o sover. jag vet att solen skiner ute, men så hör jag blåsten, och tänker "va fan, jag kommer inte gå ut ändå när det blåser så dant", och sver vidare.
jag vaknar en o en halv timme innan jag ska till jobbet. och jag tycker det är skönt. för då är snart torsdagen slut, och fredagen är varmt välkommen, än en gång.

inatt drömde jag om yran, det var fabulous!

bla bla bla

igår kollade jag på ett program som gjorde mig upprörd.
"ekstreme foreldre" hette det. handlade om kristna familjer, om hur föräldrarna uppfostrade sina barn.
unskyld, om det är någon extremt kristen som läser min blogg, men jag kan tusan inte hejda mig.
dom "disciplinerade" sina barn, genom att slå dom med antingen kvistar eller slickepotter.
fakta gavs att den typ av disciplinering är förbjuden i 17 länder, och det vore ju förfärligt om det någonsin skulle bli så i dessa länder familjerna kom ifrån. herre jissanes, vilket liv det blev. barnen skulle tydligen inte ha respekt för någon isåfall.
Jag har då aldrig blivit slagen/smiskad/risad av min mor, och då är hon en av dom i hela världen jag har mest respekt för. hur kan det komma sig? världen har inte gått under för det.
o sen.. barnen i familjen får inte titta på tv, "för ondska kommer in genom ögonen", dom har hemundervisning, på kristet vis, och en jäkla massa joller. jag kan inte för fem öre stödja den här typen av uppfostring.
dom ger ju sina barn en helt fucked up bild av världen. det gör mig upprörd.

nog om det.

snart är det fredag, och jag är nyfiken på vad den här helgen har att bjuda på. en förlust är att bullen åker till oslo på lördag eftermiddag, men jag har mian. än en gång är vi osamlad trupp- andra helgen i rad. vad är oddsen?

nu ska jag titta på ghost whisperer.
hade.

kärt barn har många namn, minsann

titta här

ja, herre jissanes, vad ska jag säga?
är det inget a så är det ett i, men är det inget i så är det ett a.
vad är norskarnas problem med att uttala och skriva s o f i a. vad är det som är så svårt?
snälla, kan nån förklara för mig, för jag skjönner ikke.

det var iallafall en tevlig kväll..

(och ett supertack till erik, som glädjespammade mig. han får gärna skicka det till flera miljoner, eller bara till mig. vf24, glad blev jag iallafall! mer sånt!)

en ny vecka

Snacka om att jag är optimist, idag innan jag gick på jobbet skrev jag att "det snart är helg igen". det är ju visseligen sant, och veckorna går sjukt fort, men kanske det är mer passande att uttrycka sig liknande på onsdagen eller så..
vf24.
______________
måndag, ny vecka, och jag har ätit choklad till frukost. vi har ingen mat. måste fixa det.
känner mig fruktansvärt onyttig, och ska ta tag i träningen den här veckan. försöka iallafall. ingen idé att hoppas på för mycket. ingen motivation över huvudtaget.

idag jobbar vi bara sju timmar, imorrn är vi ledig, säger planen. snart är det helg igen, då ska jag sova, titta på film, och spela kort/ spel.
indeed, hela veckan är planerad. damn, flitigt.

bye.

twister

en hemskt trevlig helg minsann.
på fredagen gick jag, bullen och johanna på maskinisten. där pratade vi sex och drack massa goda drinkar tills saker blev stulna, det spårade ur och polisen kom.
lördag dag tillbringades på farmandstredet, där inhandlades lite underkläder, parfym, present till mackan osv. en fika på café torvtoppen som pricken över i:t.

väl hemma igen var humöret på topp.. bullen sjöng fina sånger i duschen, vi stylade oss het som vanligt, på med klackarna, i med drickat, strike a pose, in i taxin, och vips var festen igång.
en helfestlig kväll då vi spelade twister, åt kaka, drack, skrattade, fotade, sjöng, dansade och hånglade.
blev ingen krog för min del, vad gör det när det finns jacuzzi i närheten och trevligt sällskap?
så ja, det fick bli efterfesten- ett smått hysteriskt dopp i bubblet.

idag har vart en hellugn dag. tappra försök att titta på 3 olika filmer, funkade sådär.  vi valde tv:n och tornardos istället, köpte pizza, myste med täcken, kuddar, skratt och cookies.
sen bar det iväg upp till slottsfjellet. hmm, heter det verkligen så? jaja, ett besök där var på sin plats, jag har ändå varit här i ett halvår nu.
vilket som.. det har varit en skön dag.

vips, så var det mars, och nästa helg verkar det banne mig som att det blir en vit helg. vita helger är för töntar, så nästa helg är jag antagligen en tönt på riktigt. kan kanske bli skönt, vad vet jag?

helgen i bilder.



ikväll kom maria back to town, så nu är vi samlad trupp igen.
adios amigos