AAAAAAAJJJJJJJ!

Nu har vårat tre- dagarsjobb förvandlats till ett fyradagarsjobb.. SUCK.
Jobbet är enkelt och inte alls särskilt krävande, men ack så tråkigt. Och mina fötter tar stryk. Jag har aldrig haft så här ont i mina fötter förr, inte ens under dom nio månaderna på salmar.

Lamellerna sitter uppe, vi har putsat fönster, städat lite, satt upp buddhorna i fönstret.. Försökt göra det hemtrevligt med andra ord. Men vi har ingen soffa och inget bord, så vi sitter på madrasser o kollar på tv o står upp och äter.

Nästa vecka ska vi försöka få nytt jobb, och få lite ordning på lägenheten.. Nästa helg ska vi även på Ikea. Jooohoo :)
Och på lördag ska vi på stan, köpa lite kläder... jahoo!

CIAO.

It's official...

Jag är i Norge igen, har fått ett tre- dagars jobb, blivit sambo med två (!) karlar, blekt tänderna, slutat snusa (oh my, why god, why?!)- allt i loppet av tre dagar. BRA JOBBAT, tycker jag. Särskilt snus- delen. Stackars Johan och Mia får stå ut med att jag då och då blir aningen bitsk och beter mig som en bitter kärring, men det är väl en del av bli-av-med-ett-beroende-processen. Men jag saknar snusen mycket, och ser fram emot den dagen då jag får
/kan festsnusa.

Nu ska vi äta mat i våran pretty , pretty lägenhet. Bilder kommer väl senare. Hejdå.

My precious...


No more, no more, no more.. Jag är från och med idag snusfri.... till imorgon!
Var till tandläkaren idag där jag vid hemgång bleb beordrad att inte snusa innan imorgon då jag ska dit igen..
Puh, det kommer bli en hård dag. Maria kommer nog hålla sig borta när kvällen närmar sig, och jag ska försöka göra så mycket som möjligt, för att inte tänka på snusen. Blir tidig nattinatt ikväll, och sen är det imorrn!

Igår hade vi en roadtrip- jag, mamma och mia. Hemskt trevligt.. eller?! Hmm, mycket gnabb och bittra miner ett tag på morgonkvisten, men under dagen så sken vi upp allihopa.
Var i lägenheten och hämtade saker som jag ska ta med till Norge.
Försökte börja packa efter att jag kommit hem, men var helt slut bara efter ha gått igenom och packat ner skorna fint i shoeboxes.
Hoppas våran hall är stor!
Men idag ska jag packa och dona. Och tvätta, jag har massvis med tvätt... Jag måste hålla händerna i arbete...

Ohh, ej att förglömma.. På söndag åker vi. Fabulous.

CIAO.

Mitt nya hem..

Johan och Christian flyttade in i lägenheten idag. Så från och med nu är den vår iallafall det närmsta halvåret!

Jag åker ner på Söndag, och det ska bli så roligt. Även Mary åker med och bor hos oss tills hon hittar eget.
Längtar efter att få inreda vår fina lägenhet och börja sambolivet med dom två karlarna!

CIAO.
Btw, har kommit fram till att denna dagen har varit den tråkigaste på hela detta året. Så var det med det. Skönt att den snart är över.

High five...

Efter en och en halv veckas "semester", (det har jag ju haft hela sommaren :) har jag nu återvänt till Hede.

Har spenderat ett par dagar i Båstad och jag kommer aldrig mer åka dit själv, för det är så fruktansvärt tråkigt då dom man hälsar på inte tar sig tiden att göra något roligt. Dock är jag väldigt glad över att Peter var hemma. Kul att träffa honom igen, han saknar jag.

Åkte vidare till Oslo där my dear Johan väntade på mig, efter tre veckor på varsitt håll. Liten roadtrip till Tönsberg där vi spenderade typ en timme på stranden. Det blåste halvt storm och blev därmed på tok för kallt för oss. Film och onyttig jävla skitmat var vad dagarna bjöd på :P Men trevligt var det i vilket fall!
I onsdags tog vi vårt pick och pack och drog till Västervik. Högläsning, arab- inspiration, pest eller kolera, McD, och härlig musik underhöll vi oss med under den sju och en halv timmar långa bilresan.
Väl där har vi vart på fest, träffat Johan o Ullis och massa andra av Johans vänner, spelat biljard, kollat på film, vart på stan..

Idag skjutsade han mig till Linköping. Åkte hem med Mamma, Marit, aka gammelmormor, Gun och Mia.
Så nu har vi skilts åt ännu en gång, men jag åker tillbaka om drygt en vecka och då blir vi sambos, iallafall i ett halvår! No more distance..

Så under denna veckan ska jag till tandläkaren, doktorn, flytta ur lägenheten i Ösd, packa ner mitt liv och ge mig av igen...

CIAO.


YEAH!

JAG KLARADE TEORIPROVET!!!!

Fingers crossed..

Håll tummarna för mig imorgon!!

CIAO.


JAHOO!

Hey, koll in idahooo.blogg.se och alla härliga bilder från Hultsfred!!

Annars då.. Jag var i Östersund igår och genomförde halkkörningen. Var smått uttråkad av tanken och tyckte att det hela var väldigt ointressant.. En sån där sak man bara vill få ur världen.
Anyhow, väl där fick vi reda på att det skulle ta ca 3-3½ timma.. WHAT, tänkte vi som skulle med bussen fyra timmar senare. Och dessutom kom vi igång en timma senare än tänkt. Jaja, vi får väl vänta och se, tänkte jag.

Nu till själva körningen; DET VAR SJUKT KUL! Fick ordentligt med sladd på bilen och snurrade flera varv flera gånger! Jahoo. Killen delade bil med fick också ordentlig snurr på bilen, och ja- vad mer kan jag säga än att vi asgarvade oss igenom dessa tre timmar!

Ibland är det alltså bra att ha låga förväntningar, för då blir det mycket roligare!

Så, nu undrar ni säkert om vi kom med bussen eller inte?
Sista "övningen" (sitta i en bil som snurrar runt) gjorde vi kvart i fyra.. What the F, tänkte jag.. Bummer att missa bussen med bara någon minuts marginal... Isåfall vore det bättre att missa den med ett par timmar..
Anyhow, killen som kom och hämtade oss på förmiddagen och senare körde oss tillbaka var en fartdåre och såg till att damerna anlände till Busstorget tre minuter tidigare än bussen gick.

Så nu är det gjort. Nu väntar bara teoriprov och senare uppkörning, sen har jag förhoppningsvis det rosa lilla kortet i handen. Please, get me out of this missery..
Så nu är det stenhård pluggning som gäller, och även körning. Hoppas bara på att hitta en annan bil än bumlingen. Men den får duga för stunden..

Och på tisdag kommer Mary hem!!!
Dock åker jag iväg igen nästa vecka, till Båstad. Hälsa på pappa och raringarna. Tänk att det var två och ett halvt år sen jag träffade faren.. Undrar om han har grått hår?! Med eller utan, så är det en shame att det gått så lång tid.
Får se hur jag tar mig ner.. Jag har redan förbannat mig över tåg i tidigare inlägg, men ja- återstår att se om tåget och jag får kärt återseende.

CIAO!

Turn up the volume..

First of all; Tack Ida, för uppmuntran till körkortet, för jag tycker det är förbannat tråkigt!

Nu övergår vi till det min kväll ägnats åt.
Jag har kört bil. En bumlig, monstertruck, bigmama- bil, kloss, kalla det vad ni vill!


Yes, en sån här. Dock inte just denna.. (Lägg märke till huset i bakgrunden, som ju ser lovely ut!)
Waaah, bumling, som jag sa!
Anyhow- det gick bra. Trots att jag tycker det är tråkigt att ta körkort så är det otroligt roligt att köra bil!

Sen har jag dessutom lagt in musik på min nya, fabulous, telefon. Vilket jag förresten glömt att nämna: Jag har köpt en ny telefon!!! Den kommer matcha kalas med min dator som jag ska köpa..
 My precious...

Det är iallafall mer komplicerat än vad man kan tro, iallafall om man är extremt oteknisk som moi..
För det första ska man installera en massa saker- vet aldrig om jag gör det rätt. Gick bra denna gången iaf, kanske första och enda!
För det andra ska man koppla in USB- kabeln. Och på den här datorn är det ett projekt i sig. Men även det gick magnifikt, efter lite hoppade på skrivbordet, framdragande av den där burken osv.
Men nu, kära vänner, har jag musik på min telefon. Amy Winehouse, The ark, Scissor Sisters, Roxette, Sugababes..

Time to sleep. CIAO

Ett jäkla rassande..

I am so sorry, för dålig uppdatering. Men till mitt försvar har jag varit borta i två veckor, faktiskt.

Förra helgen åkte jag till Gbg, efter att ha spenderat ett par dagar i Östersund med Emelie. Mycket angenämt och framförallt på tiden!
I gbg var det mesta som vanligt. Jag flyttade runt bland olika bänkar tills Elionore hade jobbat klart och roade mig. Med roa menar jag då supa mig full. Yes, why not?!

Anyhow, raringen hade tagit sitt pick och pack och körde från norge till Götet, vilket var varför jag var där.
Vi var på liseberg, sov på hotell, spelade minigolf (varning; minigolf är en sjuk partydödare!), och ja.. åt kinamat och "MCD", haha. Skratt, kärlek och berg- och dalbana, vilket jag är ett stor fan av!

På söndagen drog jag vidare mot Halmstad och Mary. Jättekul att träffa henne igen, och snart kommer hon hem :)
Där fyndade vi på rea, var ute på promenad och åkte även en sväng till båstad där vi följde med Elin och Elias till Malenbadet.
Klicka för att stänga bilden
Måste säga att jag diggar min regnjacka, inte så lite heller! Tyvär var den ju faktiskt inte min och lite stor, men wtf- jag vill ha en hederlig gammal regnjacka som är alldeles för stor och lång. Den förgyllde våran dag i regnet.
Klicka för att stänga bilden
Elin och Elias, sötaste barnen ever måhända?!

Efter Halmstad var det dags att åka till Ösd igen. Med Emma som sällskap var tågresan nästintill smärtfri. Kallt var det dock även denna gången, och jag känner att jag aldrig mer vill sätta min fot på ett tåg igen om det är en längre sträcka. Från och med nu ska jag flyga. Punkt slut!

I östersund var det sömn, shopping och party som stog på schemat. Sagt och gjort, med undantag för sömnen...
Shopping blev det i mängder. Kan inte bli annat än bra när jag och Emma är i farten. Köpt helt fabulösa skor, (surprise), jeans, lite linnen, toppar och dylikt.

Och så måste jag ju berätta om yran; Jag har haft superkul. Riktigt roligt att Emma varit här, trots några missöden som innebär att jag totalt förlorade balanssinnet, fick en liten bränskada, ett antal blåmärken...
Di Leva har jag hunnit med att se, lovely, samt The Ark, Snook, sista låten med Timbuk, och Presidenttalet som var riktigt bra i år! You go, Evert "Robinhood" Ljusberg. Dock förbannar jag mig själv för att jag missade Pride- tåget och Electric Banana Band.
Hängde efter och innan konserterna bara i Gamla Teatern- tältet. Vi blev nästintill stammisar.

Måste även meddela att jag kan nu slappna av vad gäller Way out west- festivalen, som jag inte kan åka på. Det klaffar helt enkelt inte. Hade gärna velat åka dit enbart för att se MIKA, men på grund av personliga skäl har han ställt in. Ursäkta min skadeglädje, men thank god för personliga skäl.

Nu ska jag plugga till uppskrivningen, och försöka ta mitt förbannade körkort någon gång, så jag kan dra ner till Johan, och faktiskt få träffa han varje dag, i flera månader.

CIAO.