vira blåtira

mitt ansikte börjar sakta men säkert återta sin normala form, och ingen är gladare för det än jag. maria o elin har skrattat och skrattat, så jag har antagligen förlängt deras liv med ett par år. varsågod!
är fortfarande blå, mycket mer än i söndags. det kan jag ta, men jag fixar fan inte svullnaden. nu får den försvinna, pronto!

jag har mest hållt mig inomhus, men med mamma på besök tog vi en vända på stan.
"morsan o hennes gangsterdotter" skulle vi kunna kalla promenaden. näe, jackan var uppdragen över halva ansiktet, och glasögonen satt där som skulle, så jag var rätt skydad mot omvärlden.

adjö

midsommar

ojoj, nånting gick snett..

kvällen började såhär


och slutade såhär


behöver jag nämna att det var en härlig fest??

flyttat.

vips, så har tillochmed min blogg flyttat. vet inte riktigt vad det innebär, om det ens egentligen innebär något. sidan ser lite flashigare ut än innan när man loggar in, men annars kan jag inte påstå att jag upptäckt någon större skillnad, än.

sen sist då. hm, jag har varit i london igen med bullen.
där hade vi superkul, svårt att inte ha det när jag o bullen är i farten. tyvär kunde inte mia följa men hon hade en toppenhelg i sthlm. bilder finns på fejjan, om nån e intresserad.

jobb, jobb, jobb.. usch, den här veckan har varit en av dom tyngsta i min karriär som pölsemakare. dom senaste tre har faktiskt varit förjävliga, men den här har tagit priset. först idag har jag varit mitt rätta jag med bra humör och leenden.

gick på stan idag, köpte mig ett par skor, fabulous. har kollat på dom ett bra tag nu, och dom kostade bara fyra hundra. dom är fiiinfina. köpte även ett par skor i london, men dom glömde jag där. fy skam, dom e grymt snygga, så jag måste få hit dom på nått sätt.

sommaren är här. ingen nyhet, kanske, men sant är det.

snart är det midsommar, då bär det antagligen av till oslo.
annars tror jag inte att det har hänt så mycket mer.

JO, jag fick tillbaka min telefon från lagningen, det tog sju veckor, inte två och en halv till tre som dom sa, men hur ofta talar dom sanning? nåväl, jag var nöjd och glad. hur länge höll den? f e m   d a g a r . sen var samma fel tillbaka, så nu har jag äntligen fått en sproilans ny. får se hur länge den håller. jag, mia, elin o anna har slagit vad. jag är optimistisk och satsar på två månder och tre dagar.

har förresten varit e sväng till sverige också. ullis har bursdagsfest, så där var vi. ljuvligt att träffa henne och bitchen igen, what else?

adios amigos.