Le weekend.

Shit, snart ær d februari!
Ær d inte galet vad tiden går fort?
Nu har vi bara fyra månader kvar hær. Vi ha avklarat halva tiden och några dagar.

Får næstan kænslan ibland av att man sløsar bort tiden genom att vara hær, før att tiden bara flyger ivæg. Nær man egentligen hade kunnat gøra nått lite mer vettigt. Eller vara på ett mer civiliserat stælle. Men jag får tænka på vad som komma skall- Æventyr med drottningen!

Igår var vi på massage igen, før tredje gången. Kænns som att jag ska tuppa av av smærta varenda gång.
Men d ær d vært, d slæpper lite før varje gång.
Så berættade ju massøren massa roliga saker. Hon e asgo!

Helgen som var har vart riktigt skøn, med mys, film, søndagsbad och natt-tur i snøn.
Skønt att før en gångs skull ha en vit helg.
Men i helgen som kommer ær d fest igen! Annas sista helg..
Nu åker d folk igen, kan ingen stanna? Eller kanske komma hit? Men ryktet sæger att tre nya svenskar ær på ingång. Rykten sprider sig fort på Salmar. Man har inget liv hær, men jag kunde inte bry mig mindre. Hær skiter man i precis allting før man vet att mer æn hælften av mænniskorna kommer man aldrig træffa igen.

Længtar efter den svenska sommaren. Och den hær sommaren ska bli som ingen annan. Ska gøra precis vad som faller mig in!
Och så sæger jag som Ida; Hultsfred, baby!
Førresten Ida, har du fått brevet?

Næe, nu ska vi æta lite, sen fara på jobbet. Jobbar ju kvæll nu. Ær riktigt skønt att få sova lite om dagarna!
Tænk att vi under tre månaders tid har klivit upp kvart øver fem varenda vardag, och bara førsovit oss en gång, o då kom vi ændå bara en kvart førsent..

CIAO.


Njaee, skeptisk!

Njaee, skeptisk!
Snygg- Erik, Jag och Sara, på førfest hos oss.

Ber æn en gång om ursækt før att jag ær så dålig på att uppdatera hær.
Men Emma; Jag væntar på att æven du ska uppdatera din blogg lite!

Sen senast då..
- Førra helgen var rætt kul. Hade tænkt ha fest hær hemma, men d blev ændrade planer. Men førfest blev d hær iaf. Så jag, Emma, Snygg- Erik och Andreas spelade kungen och blev jættefulla allihopa.
Patrik, Sara och Saras kompis Sara (!), Anna och Emil kom också, och Kristian, som den kvællen hade utnæmnt sig till chauffør.
Drog vid halv elva os bort mod Måsøyvalen, tror d stavas så, dær Hans hade fest, aka Porr- Hans. Haha.  Dær var d helt ok, ganska upp och ner, men allt som allt kul. Dær var d massa norskar också. Var kul att før en gångs skull beblanda sig lite med lokalbefolkningen æven på helgerna :P
Søndagen var slapp  med massa bakismys och en tupplur.

- D har kommit två nya svenskar.. Spike, men han kom før ett tag sen. Och så Håkan. Hoppas på fler, då d ær flera som har slutat æven nu efter jul och några som drar om ett par veckor.

- Jag och Emma børjar gå skift igen, så næsta vecka går vi kvæll, vilket innebær att vi æntligen får sovmorgonen æven på veckorna. Varannan vecka då.

- Ronny, en av førmænnen, har dissat filén før att vara på slakten, før att en førman dær har slutat. Jag sæger bara en sak; KOM TiLLBAKA!
Han kommer tillbaka i maj någon gång, vilket enligt mig ær alldeles før långt bort. Av någon anledning verkar d vara næstan bara jag som ær av den åsikten.

- Jag har upptæckt hur liten værlden egentligen ær.

Jaha, ikvæll blir d lugna gatan, tro d eller ej.. Vi ska spela spel eller kolla på film, bara ha d gøtt!
Ætit bullar har vi gjort idag också. Findus bullar, så goa!

Kommer hem øver påsk, nærmare bestæmt den 31 mars tror jag d blir. Då ær d bara två månader kvar tills jag åker hærifrån før gott.
Vi har fått ledigt och allt, kommer bli hemma i tio dagar, tror jag. Den stora frågan: Var ska jag bo?

Dagens upptæckt: Ozzy Osbourne, The Ark, Timbuktu & Damn, och Svenska Akademin kommer på Hultsfred. D kommer bli så jævla bra!

Otroligt hur man kan øppna sig før en mænniska, och berætta saker som man egentligen aldrig annars skulle berættat. Att någon kan førstå på d sættet, och vara så lik en sjælv....

Vilken færg har sjælen, ælskling?

I'm so sorry!

Ber så hemskt mycket om ursækt før att jag inte uppdaterat bloggen på vad som kænns som år och dar... Jag har d iaf bra, bara bra! Allt hær ær relativt som vanligt, førutom att d ær mycket mindre svneskar. Bøhø, sæger jag! Verkar inte som att dom ska anstælla några fler svenskar heller. Dom har, som dom sæger, ingen bra erfarenhet av oss. Haha, my ass. D ær nog bara før att vi e dær i några månader o sen drar. Men jag o Emma, vi står på oss. Ær faktiskt helt ok hær. Dom svenskar som e kvar e hur skøn som helst, så vi øverlever! I helgen tog vi d lugnt, HÆPNA OCH HØR! Vi har hjælpt Roger (hyresværden) hela helgen att måla om hans nya kontor. Från 10.00 till 20.00 på lørdagen slipade vi, tvættade væggar och tak, och målade. Sen på Søndag så høll vi på från 12.00 till typ 18.00. Som tack bjød Rogga oss på hans ofantligt goda hjortgryta! Satt och tjøta i pubben till typ ett, sen var jag och Emma trøtt, och førkyld. Jag somnade med boken i hænderna! Annars då.. Funderar starkt på att sætta mig ner i helgen och skriva brev till allt och alla. Jag saknar att få brev, så jag hoppas att ni svarar, er jag skriver till. Emma, vad har du før adress till Barca? Och Ida, vart e du, vad gør du? Adress, please. Idag ær d æven STORM, och d ær ingen øverdrift. D blåder lætt 20 m/sek. Jobbigt, man kan knappt gå ut, før man e på væg att blåsa bort. D ær bra, før då har man en vettig anledning till att sitta inne! Hehe. Tror att tanterna på jobbet børjar uppskatta oss mer och mer nu. Dom har nog fattat att vi kommer vara kvar ett tag, vilket ær asskønt, før d ær dom som gør så att man inte vill gå på jobbet. Och så Mr F, såklart. Jag ska fan ge han ett diplom den dagen han lær sig vad jag heter. Huvva. Ska d verkligen behøva ta tre månader? NÆE VA?! I helgen tænkte jag och Emma fixa fest hos Andreas. Sæga till alla att d ær dær d smæller, så e d fixat. :) Tobbe och Mårtens sista helg också, trist! Jækligt goa killar! Har så smått børjat planera våran Australienresa också. Vi har kommit på så mkt vi ska gøra, så på en hel månad har vi glømt att klæmma in ens en soldag. SKANDAL, I know. Blir omplanering, vill jag lova! Næe, nu ska jag ta o åka hem. Kolla på tv. Børjar tydligen någon ny dokusåpa ikvæll. Typ "Hitta sværdottern", eller nått. BTW, så har ju farmen också børjat ær. Så jækla bra! Jag och Emma kollar med spænning varje måndag och onsdag, och æven på lørdagar, då d hædanefter mest troligt kommer bli Farmen som førfest :P Kommer nog hem en svæng i påsk. Tror dessværre inte att d blir innan. Inte som d ser ut nu iaf. Mmmm, jag gillar d dær pirret i magen... Ha d gøtt, allesammans. CIAO.