Under my umbrella..

Anna, damn take your black heart. Vem ska nu roa mig på fredag?!
Jaja, det är ju inte som att jag inte spenderat en dag i Gbg alena förr, men förhoppningsvis går jag inte vilse denna gång, haha!
Och svaret på din fråga, Anna, är selvfölgelig. Det blir salmar- reunion för hela slanten och jag ser verkigen fram emot det. Jag och Emma infinner oss här igen nästa onsdag morgon, ready to party!

Köpte för övrigt ett lovely paraply idag.
Det är genomskinligt med massa färgglada prickar på, och till min förtjusning började regnet falla strax efter det kommit i min ägo. Voila, och vips var jag och Emelie dom med snyggaste paraplyt i stan- vill jag gärna tro iaf, så jag hoppas ingen kommer och förstör mina fantasier.
Gick iaf leendes och torr fram på Östersunds gator. Bildbevis kommer senare, Emelie var snäll och agerade fotograf.
Och fyi, så är mina naglar skinande blå, och helt fabulous!

CIAO.

Anna

Jag kommer till Gbg, hmmm, 08.37.. Puh...
Jobbar du på fredag? Annars vore det lovely om vi drar en runda på stan, tar den där glassen vi missade senast, och bara har det allmänt skönt.
Vad säger du?!

Har du fortf kvar ditt gamla telenr?!


Är i Ösd nu. Skönt att vara i någorlunda civilisation igen. Träffat Emelie, och Emma. Lovely. Nilen har man också träffat, och de var inte igår, inte i förrgår och inte dagen innan det heller, utan ett år sen. Hur det nu gick till?!
Fick grillat och cola. Japp, jag, Emma och Emelie körde på nyktert ikväll. Bra val, I guess..

Och jag kan ärligt säga att jag tror yran blir lika rolig, och galen som tidigare år.
Dock riktigt, riktigt tråkigt att inte Mia kommer vara med. Ingen kan ersätta våra galenskap, och för all del- våran humor.

Imorrn ska jag göra stan igen. Inget särskilt jag är ute efter, men ja, jag har brist på annat att göra.
CIAO.

Mmmm, it's delicious..

Säsongens smak: Kokos Mmmm, den är fabulous, smakar kokos, och passar alldeles utmärkt i smoothies en het sommardag. Eller egentligen vilken dag som helst. Utan tvekan min nya favorit!


Jenka

Jag har hållt mitt löfte som utlovades, jag hörde av mig till dessa personer som jag skulle. Eller jag har en kvar- Mia som jag ska ringa till.
Men annars känner jag mig väldigt tillfreds, nästa vecka blir det date med Anna och Jenni, och Emelie såklart.
Har lite catching up to do med var och en av dessa!

Jag luktar som ett vandrande Jenka. Var hos Madame Massage idag. Skönt till en början, men hårda bud mot slutet.
Unnade mig en välförtjänt tupplur nu på eftermiddagen, innan jag åt görgod middag, bestående av fiskbullar (Abbas, i dillsås förståss) och potatis. Av någon anledning är det få förutom jag njuter av dessa härligheter, I wonder why?!



Annars har jag kommit fram till en sjukt bra sak;
Trygghet är underskattat. Iallafall från många håll, tror jag.
Ofta hör man människor som klagar över att "dom gör samma sak dag ut och dag in, och att ingenting roligt händer". Samtidigt som det är otrolig härligt att inte vara uppbunden vid något- då finns oändliga möjligheter för spontanitet och äventyr, såkallade "roliga saker", så är 'samma gamla vanliga' inte alltid så tokigt som vi kan få det att framstå. 
Och vem är det som har sagt att spontanitet inte går att slänga in i sin vardag. Bara genom att göra någonting under dagen, som man inte gör varenda dag, året runt. Ha picnic med vännerna, provkör en riktigt snygg bil, fiska, åk en weekend till London.. Alternativen är oändliga.

Ibland önskar jag att jag hade lite mer rutin i min vardag, just nu gör jag mest det som faller mig in. Men det finns dagar då jag behöver veta precis vad jag ska göra, för att spontanitet sedan ska få sin fulla effekt.
Och ovissheten som man ibland drabbas av då man inte har samma-gamla-vanliga-dag-ut-och-dag-in-liv har en tendens att ge en klump i magen.

That's all for no folks, CIAO.

Social life och luffande

Oj, jag känner att jag har smått dåligt samvete över att jag är så fruktansvärt dålig på att höra av mig till folk. Yepp, jag är en i mängden.
Imorgon/idag ska jag göra ett tappert försök att trycka iväg ett sms till Anna, Jenni, Felicity, och även ringa Emelie, Emma och på beordran naturligtvis spamma Johan med sms.
Och shame on me för att jag inte redan skickat iallafall ett sms till ovannämnda, för thanks to Halebop har jag gratis sms. Inte för att det borde underlätta, men anyhow. Jag sköter inte om mitt sociala liv, för stunden.
Men till mitt försvar (?!) har jag mycket att tänka på.
- Körkort, tar upp en hel del tid. Känns nästan som att jag är en bil.
- Tågresor hit och dit, yes- guldstjärna i kanten till mig för att jag faktiskt ska hälsa på folk och därmed återuppta mitt sociala liv.
Hörde förresten av mig till Stickan igår och även Peter idag, så jag är på bättringsvägen!

Annars ser jag med stor förväntan fram emot årets yra!
Det kommer bli helt fabulous med en extremt trevlig Salmar- reunion!

På måndag åker jag nog till Östersund. Tänker spendera tid med min raring Emelie. Var allt för länge sedan, och blir allt för sällan nu, då vi alltid tycks vara på helt olika håll.. Strange, vi som annars var tre minuter ifrån varandra. Men det är andra tider nu.. (Bättre tider?)

Nästa helg verkar det även som att jag beger mig till Göteborg. En helg med älsklingen- Liseberg, kyssar, skratt och inga bekymmer. Jorden anropar Anna och Jenni, är ni hemma?
Sen på söndagen till beloved Mary. Tre, eller iaf två dagar med skratt, kärlek, och stad. Håller tummarna för kärt återseende med Elin och Elias också. Guldklumpar.
Och sen kan det nog bli så pass bra att jag och Min lilla drottning tar samma tåg upp till Östersund från Göteborg. Låter inte det som en plan, så säg!

CIAO.


Long time, no see..

Har till slut fått tillräckligt med ro i kroppen för att sätta mig ner och skriva ett par rader.
Vet inte hur eller varför, men jag har inte ägnat många tankar åt datorn.

Så, whats up?
- Håller på att ta körkort förfullt. Går väl sådär. Gör några snedsteg nu och då (att nästan köra in i ett vägräcke rekommenderas ej!), och uttrycken 'Oh, Oooppppss, Hej och hallå' används mer än en gång per lektion.
However..
- Har väl semester, eller vad man nu ska kalla d.. Och då ska man ta körkort- typiskt.
- Det kanske bästa av allt som hänt sen sist; Jag är inte längre en Fröya- bo! Salmar is the past, och Fröya känns väldigt långt borta.
- Jag har även blivit blondare.
- Johan har vart här och hälsat på en sväng. Fabulous.
- Det regnar, regnar och åter regnar. Men jag ska trotsa regnet och ge mig ut på en promenad senare.
- Funderar även på att köpa en dator ---> Den e marvelous.
                                
Ska försöka sätta igång med teorin lite nu, så d inte raderas från mitt minne.. Vore en tragedi.

Take care, gott folk! CIAO.