oiy oiy

har hunnit med att vara i byron ett par dagar. det var en skon stad, eller samhalle kanske manska saga.
vi tog oss ner till stranden, ut pa krogen och en svang till nimbin. en hippie stad dar man kan kopa haschkakor eller bara en joint om man vill. ja allt inom hasch varlden faktiskt.

nu ar vi i pensionarstaden port maqurie, nat sant iaf.
hmmm, det ar pensionarer overallt kan jag lova.
i lordags var vi ut har, pa den samsta nattklubben nagonsin. bara massa 18 aringar, och en kvart varje timme fick man inte kopa alkohol. man fick vatten. hallelulja. snart bar det va mot sydney! jag langtar!
idag var vi pa stranden. det var vi och kanske 5 personer till.

adios

australien

ja horrni, har hander det ju inte mkt. jag har inte ro i kroppen for att skriva har, men jag ska forsoka battra mig. det ar svart dock, det kanns som att jag har battre saker for mig, men jag ska gora ett tappert forsok. annars har ni alltid resedagboken.se. sok bara pa sofiarevelj sa far ni upp bade min och mias resedagbok. dar star det mer. och vill ni se bilder ar det fejjan ni ska vanda er till.

vi har det iallafall jattebra, ar i australien nu. har vart har i tre veckor snart. det ar inte alls som jag tankt mig, australienare ar ganska otrevliga, sa ja. vi hoppas det blir battre langre soderut, men borjar tappa hoppet.


ciao