pölsemakarens sista dagar

nu är alla kläder nerpackad, och det är ungefär vad den här lägenheten bestod av, samt ett par buddhor som även dom ligger i dvala.
saker står överallt, det ser ut som ett bombnedslag här, men bara vi får in allt i bilen så kommer det kännas bättre.. hur vi nu ska få in allt i bilen. bara marias saker ser ut att ta upp hela bilen och lite till. i värsta fall får vi väl knyta fast nått på taket, haha!

jag och elin var i london helgen som var. åh, vad jag längtar tillbaka. känns alltid så trist att komma tillbaka hit efter man varit där. jag gillar verkligen london, och människorna vi känner där.
ser redan fram emot nästa gång vi åker dit, även fast jag inte vet när det blir..

på lördag åker vi alltså hem. imorrn efter jobbet ska vi städa, städa, städa. tråkigt, men absolut ingenting att göra åt.
sen på lördag bär det av, roadtrip upp mot ösd, yran och krogstråket vilket kommer bli hur kul som helst!
vi kommer hem till det bästa östersund har att bjuda, och jag älskar det.
vad som sker efter yran återstår att se.

kan inte fatta att jag bara har två dagar kvar som pölsemakare. på fredag kommer jag komma till en tom lägenhet, blöt som en hund, men med ett fjantigt lyckligt leende på läpparna, och stjärnor i ögonen. samtidigt kommer det vara en liten del av mig som känner ängslan över att åka härifrån. så mycket kul som vi haft, så många roliga människor som vi träffat. vissa får följa med mig, andra inte.

packa var det visst. ciao.

nada nada.

längesen jag bloggade nu, jag orkar liksom inte.
hmm, vad har hänt. helgen som var hade vi vår sista helg i tönsberg, jag o elin iaf. jag o elin åker till london i helgen, men maria stannar här så hon har en sista helg. det var iaf en riktig toppenhelg, den som var.
får se om det blir fröya nästa nu då.

nej, jag orkar inte.. usch, hejdå.